Sünis ovis hátizsák – gyapjú

Sünis ovis hátizsák – gyapjú

Újabb egyedi ovis hátizsák készült gyapjúból 🙂

100 %-ban gyapjúból nemezelt, kézzel gyömöszöltem-varrtam, pántja szintén nemezelt gyapjú. Rejtett gombbal záródik a nyelve segítségével (ami természetesen a szájában van  😀 )
Szeme-orra kis fagolyócska. 100%-ban természetes alapanyagokból!
Apró kitekintés: Őszintén? Sokkal egyszerűbb lett volna vásárolni egy ovis hátizsákot. 
DE! Az a vásárolt táska sokezer kilométerre, keleten készült valószínűleg egy, a munkásokat kizsákmányoló gyárban! Tele műanyaggal, szintetikus festékekkel, amik még azután is tovább szennyezik a Bolygót, tengereket, földeket, az állatokat,  miután a dédunokáink dédunokája is kijárja az ovit. 🙁
Ez a kis sünis hátizsák viszont 100%-ban gyapjúból és természetes anyagokból készült. “Elhasználás” után szépen elbomlik anélkül, hogy mérgezné a Földet.
Ráadásul amikor az ember elkezd saját két kezével készíteni dolgokat (legyen szó lekvárról, nemezelésől, varrásról, kosárfonásról, faragásról…), rájön, hogy micsoda munka van ezen termékek mögött.
Hogy milyen rengeteget érnek a kézműves termékek.
Hazai, ökológiai gazdálkodásból származó birkák gyapját vásárolhatod meg natúr színben a Dörögdi gyapjúnál és habár nem hazai, de ásványi anyagokkal, kézzel festett minőségi gyapjút pedig a Tekergő Nemezműhelyben!
gyapjú nemezelt sünis ovis hátizsák
gyapjú nemezelt sünis ovis hátizsák
gyapjú nemezelt sünis ovis hátizsák
* A képek szerzői jogvédelem alatt állnak, azok használata engedélyköteles! Köszi, hogy betartod 🙂